Takterrasse og drivhus

Over barnehagen har vi en takterrasse. Her har vi utekjøkken, bord, drivhus og noen grovmotoriske utfordringer. Vi er ofte på takterrassen, enten for  å ha samlinger, spise, sykle eller drive på med finmotoriske aktiviteter.

Tidlig om våren sår vi frø inne. Når det blir varmere i luften, og disse har blitt til planter, flytter vi dem ut i drivhuset. Her får barna se og erfare hele prosessen fra frø til mat. Barna er med på å vanne og stelle med de plantene vi har i drivhuset. I fjor hadde vi tomater, squash, gresskar og agurker, og de ble kjempegode. Det blir noe av det samme i år, men vi må også prøve noe nytt.