Redd barna

Hver høst har vi ett solidaritetsprosjekt i barnehagen. Vi velger å markere FN dagen.

Gjennom solidaritetsprosjektet retter vi oppmerksomheten på mennesker som ikke har det så bra. Vi har samlinger, og samtaler med barna om hva vi kan gjøre for å hjelpe andre mennesker.

Solidaritet og nestekjærlighet er grunnleggende verdier som vi ønsker at barna tilegner seg. I dag hjelper vi andre som trenger det – i morgen kan det være vi som trenger hjelp.

Inntektene fra FN dagen går til et veldedig formål bestemt av samarbeidsutvalget