Førskolegruppe

Stjernegjengen er våre førskolebarn. I Stjernegjengen får 5/6 åringene skoleforberedende aktiviteter. Målet er å lede barnet slik at det er klart til å møte overgangen fra barnehage til skole.

Det jobbes bevisst med språk, tekst, matematikk, sosialisering, konsentrasjon, ansvarlighet og mestring av fysiske aktiviteter.

Vi har et godt samarbeid med skoler i nærområdet. Vi besøker dem både i friminutt og på fellessamlinger. I starten av barnehageåret får foreldre utdelt et årshjul for aktivitetene til Stjernegjengen.