Offentlig transport

Akasia Solahagen barnehagen har god offentlig transport, med bussholdeplass i begge retninger, rett på utsiden.

Herfra går/kommer disse rutene.

• Rute 7 har avgang fra / til Stavanger fire ganger i timen. Denne går via UIS og Oljedirektoratet / iPark på Ullandhaug samt Madlakrossen.
  • Rute 42 har avgang fire ganger i timen fra / til Sandnes – Jåsund. Denne bussen går via Flyplassen retning Jåsund og via Forus til Sandnes rutebil stasjon.
  • Rute X50 har 8 avganger i morgen rushet retning Stavanger i tidsrommet 06:27 tom 09:27 og 7 avganger fra Stavanger i ettermiddags rushet i tidsrommet 13:55 tom 16:55 Denne ruten går via SUS.
  • Rute X77 har 5 avganger retning Kvadrat i morgen rushet i tidsrommet 06:40 tom 08:40 og 6 avganger Retning Tananger i ettermiddagsrushet.