Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Lek og læring i barnehagen

Lek - det viktigste i et barns liv!

Akasia Solahagen barnehage er godt tilrettelagt for å gi en god lek. Vi har store, luftige avdelinger med flere grupperom. Grupperom er med på å dele opp barna i mindre grupper og skjermer leken mot forstyrrelser. Barnehagen har egen gymsal. Her er leken tilrettelagt for fysisk aktivitet, og vi har klatrestativer, matter og vår helt egen klatrevegg. 

 

Uteområdet er godt utarbeidet og dekker barns behov. Vi har sandkasser med og uten tak, ulent terreng, trær, vannleke, rutsjebaner, disser/husker og klatrestativ.

 

For barn, er leken det mest sentrale i deres liv. Gjennom leken bygger barna egen kompetanse, lærer av hverandre og høster nye erfaringer.

 

Læring er noe som skjer gjennom barnets lekende måte å delta i verden på. De lærer med hele seg- gjennom sanser, lek og erfaring. Barnas nysgjerrighet og kreativitet anerkjennes, stimuleres og legges til grunn for deres læringsprosesser.

Personvern