Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Klatrevegg

Vi er så heldige i Akasia Solahagen barnehage at vi har vår helt egen klatrevegg. Barn er opptatt av mestringsfølelse, og det ligger naturlig for dem å utforske hindre. Når de mestrer en utfordring, ønsker de å repetere dette flere ganger. Dette ser vi ofte igjen da barn begynner å klatre opp i sofaen, begynner å bevege seg i trappen eller mestrer ett lekeapparat. For å styrke, og trene barnas motorikk, har vi fått montert klatregrep i gymsalen vår. Her har vi 5 forskjellige klatreløyper i forskjellige vanskelighetsgrader. Løypene er skrudd av erfarne klatrere, og for å gi utfordringer til barn i forskjellige aldre. Under veggen har vi gode «tjukkas» madrasser, for å ta imot eventuelle fall.

 

Når barna er i klatreveggen, er det alltid voksne til stedet for å støtte og hjelpe dem. Barna er jevnlig i gymsalen, uansett alder.

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern